Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tylypahka

 

Tupamestaruus

Eniten pisteitä kerännyt tupa voittaa. Tupareita voi saada tarinoista, ostoksista ja tapahtumista. Tupemestaruuden voittanut tupa saa 10 etumatkatuparia ja jokainen oppilas saa 20 kaljuunaa. Seuraava tupamestaruus ratkeaa: 24.5.2020. Nykyinen pistetilanne on seuraava:

 

Rohkelikko  Puuskupuh   Korpinkynsi  Luihuinen

      47              27              74                9

 

 

Huispaumestaruus

Tylypahkassa pelataan velhomaailmassa tunnettua peliä Huispausta. Huispausotteluita pidetään vähän väliä. Eniten maaleja saanut tupa voittaa. Huispausmestaruus lasketaan siitä kuinka monta kertaa tupa on voittanut. Huispausmestaruuden voittava tupa saa 20 tuparia ja jokainen joka on kirjoittanut yhdestäkin pelistä saa 10 kaljuunaa. Huispaksen kokoonpanon ja huispausjoukkueeseen liittymisestä voit lukea tästä. Seuraava peli on: 3.5.2020-13.5.2020 (Rohkelikko vs Puuskupuh)

 

Kuukauden oppilas

Joka kuukausi valitaan Kuukauden oppilas. Sama oppilas ei voi olla peräkkäisinä kuukausina Kuukauden oppilas. Kuukauden oppilas valitaan ystävällisyyden ja aktiivisuuden perusteella. Kuukauden oppilas saa 20 kaljuunaa ja 10 tuparia. Viime kuun kuukauden oppilas oli: -


Merkit

Kirjoittaessasi tarinoita saat merkkejä. Merkkejä pystyy saamaan myös ostamalla tavaroita. Merkkeihin pääset tästä.

 

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterissa on jokaisen oppilaan syntymäpäivä. Tapahtumakalenteriin pääset tästä.

Kerhot

Loitsuakatemiassa voit liittyä kerhoihin tai perustaa itse sellaisen. Kerhoon liittyminen maksaa 4 kaljuunaa. Tästä pääset lukemaan kerhoista. Voit olla samanaikaan kolmessa eri kerhossa. Kerhon perustaminen maksaa 6 kaljuunaa. Tästä pääset perustamaan kerhon.

 

Historiankirja

Historiankirjassa on entiset oppilaat, aiemman kuukauden oppilaat ja muuta. Historiakirjaan pääset tästä.

©2020 Loitsuakatemia - suntuubi.com