Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vapputanssiaiset

 

Vapputanssiaiset ovat päättyneet! Kaikki osallistujat saivat joka päivän juhlija-merkin! Kiitos osallistumisesta! Tapahtuma poistuu näkyviltä viikon kuluttua!

 

Vaikka Loitsuakatemia on perustettu vasta äskettäin, olemme päättäneet pitää vapputanssiaiset. Jokainen hahmo saa osallistua eikä siis ole ikärajaa. Tanssiaisissa nimenkin mukaan kuuluu tanssia, joten hahmon tulee pyytää seuralainen. Seuralainen voi olla joko henkilö hahmon tarinoista tai toisen liittyneen hahmo. Aikaa pyytää toista pariksi on 30.4.2020 asti ja samana päivänä itse tanssiaisista kirjoittaminen alkaa ja loppuu 10.5.2020. Pyytäminen ja tanssiaisista kirjoittaminen tapahtuu roolipelaksella alla olevaan vieraskirjaan. Kirjoita lyhyt tarina, jossa pyydät sitten liittyneen hahmoa tai ei pariksesi. Älä kirjoita liittyneen hahmon vastausta, koska on tämän ropettajan päätettävissä suostuuko hahmoa vai ei. Pakit saa siis antaa. Kun rupeat kirjoittamaan toisesta hahmosta muistathan lukea tämän luonteen ja ulkonäön. Hahmosi ei voi mennä tanssiaisiin ilman, että olet kirjoittanut pyytämisestä tarinan. Voit laittaa pelaamattoman hahmon (NPC) pyytämään hahmoasi, mutta on sanomattakin selvää, että et voi tehdä näin toisen hahmolla. Juhlia varten olisi hyvä myös ostaan juhlakaapu, sillä Tylypahkan varastoista löytyy vain röhelöisiä ja kastanjanruskeita. Siltikään ette joudu tuhlaamaan niihin varaa, vaan jokainen, joka osallistuu saa minkätahansa juhlakaavun ilmaiseksi. Kun kirjoitta roolia voit käyttää omissa tarinoissa esiintyviä hahmoja sekä muiden tarinoissa esiintyviä, mutta jos heistä on kerrottu jotain aiemmissa tarinoissa, olisi ne hyvä lukea. Hauskaa roolimista!

 

Tilasta

Vapputanssiaiset pidetään suuressa salissa, mutta tupapöydät on otettu pois. Joka puolella on kirkkaita värejä. Tarjolla on kurpitsamehua, karkkeja ja kakkua. Katossa roikkuu kaunis laventelikukka.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Daniel Onionbear

30.04.2020 13:43
Muuten, unohdin laittaa jatkot Maylle :)

Nimi: Abigail Smith

30.04.2020 08:44
Tanssiaiset

Istuin kirjastossa Tamaran kanssa. Teimme läksyjä.
-Luuletko,että joku pyytää sinua tanssiaisiin? Tamara kysyi.
- En usko, että menen, vaikka joku pyytäisikin, vastsin ja kastoin sulkakynän musteeseen.
- Olet sen verran suosittu, että kyllä joku kysyy, Sharon sanoi tullessaan hyllyen välistä luoksemme.
- Onko joku kysynyt sinua? Tamara kysyi.
- Joo, menen Rufuksen kanssa, Sharon kertoi ja punastui hiukan.
- Eikö Rufus ole se Korpinkynteläinen... Tamara sanoi.
- Komea... jatkoin
- Hauska...
- Lopettakaa, Sharon sanoi punaisena. Kohautin olkiani. Kirjoitin lauseen loppuun ja laitoin sulkakynän korvani taakse. Käärin pergamentin ja työnsin sen laukkuuni. Nousin ylös ja lähdin oleskeluhuoneeseen.
- Tuletko kanssani tanssiaisiin? kysyi joku neljäsluokkalainen Korpinkynsi. En tuntenut poikaa, joten sanoin: - Ei kiitos, en taida tulla yhtään tanssiaisiin. Poika lähti myrtyneenä ystäviensä luokse. Jatkoin matkaa. Roteva Luiuinen harppoi luokseni.
- Tuutko mun kanssa tanssiaisiin? hän urahti.
- Ei kiitos. En välttämättä tule kenenkään kanssa, sanoin ja lähdin vikkelästi. Poika näytti siltä, että voisi motata minua. Hän katsoi murhaavasti perääni.
- Fwooperi! huudahdin vanhaa velhoa esittävän taulun kohdalla. Taulu heilahti auki ja livahdin sisään huoneeseen. Lösähdin sohvalle. Jos olisin mennyt oleskeluhuoneeseen, minua olisi kysytty sata kertaa. Kuulin oven avauksen käytävältä. Ei ki se Luihuinen seurannut? Jonkin ajan kuluttua Jack tuli sisään.
- Oletko sinäkin paossa tassiaisia? Jack kysyi ja nappasi sulkakynän korvani takaa. Olin unohtanut sen sinne.
- Ikävä kyllä, sanoin ja irvistin. - En välttämättä mene ollenkaan, jatkoin. Jack ei sanonut mitään, tuijotteli vain tuleen.
- Ketkä sinua on kysynyt? Jack sanoi.
- Vasta joku iso luihuinen ja neljäsluokkalainen korpinkynsi, vastasin.
- Minua on kysynyt kolme luihuista, kaksi korpinkynttä, Sasha, ja neljä puuskupuhia, Jack luetteli.
- Et tajunnut heti lähteä karkuun, naurahdin huvittuneena. Tuijottelin tuleen.
- Tule minun kanssani, Jack ehdotti.
- Voisin vaikka tullakin, vastasin hetken harkittuani. Jack virnisti.
- Voitat sen luihuisen, joka näyttti siltä, että mottaisi mina minä hetkenä hyvänsä, Jack nauroi. Kerroin hänelle miua kysyneestä luihuisesta. Rupattelimme hetken, kunnes katsoin kelloa.
- Minun pitää mennä valmistautumaan! henkäisin ja ponkaisin ylös.
- Siihen on vielä tunti aikaa, Jack sanoi kummastuneena. En vastannut vaan ryntäsin ulos ja suoaan makuusaliin. Tamara, Sharon, Sasha ja Marie olivat jo siellä.
- Tuletko sittenkin? Kenen kanssa? Sharon kysyi.
- Jackin, sanoin kun pengoin arkkuani.
- Arvasin, Marie sanoi.
- Jack on tykännyt sinusta ensimmäisestä luokasta saakka, Tamara virnisti.
- Tiedän, mutta minä en tykkää hänestä sillä tavalla. Hän on ystäväni, sanoin ja löysin juhlakaapuni. Se oli punainen ja uskomattoman kaunis. Marie henkäisi.
- Olisin ostanut tuon, jos se olisi sopinut hiuksieni väriin, Marie huokaisi. Vedin kaavun päälleni.
- Miten laitan hiukset? kysyin.
- Minä voin auttaa, Sharon sanoi. Istuin sängyn laidalle.
- Laitan pidennyksiä, kiharran ja teen jonkun kampauksen... Sharon sanoi.
- Meillä kaikilla on siis pari, sanoin. Mariella oli merensininen kaapu, joka sopi hänen sinisiin hiuksiin. Tamaralla oli valkoinen kaapu ja Sashalla vaalean kullan värinen. Tamara teki nutturaa. Sasha kiharsi vaaleita hiuksiaan. Sashalla ja Sharonilla oli kummallakin samanlainen kaapu. Tunnin kuluttua olimme valmiit. Pääni svua kiersi paksu letti. Niskassani oli iso, hiukan sotkuinen nuttura. Olimme laittaneet jokaisen kampaukseen pieniä valkeita kukkia. Tamara suihkautti hajuvettä. Hän käänsi pullon minua kohti.
- Ei! kielsin. Mutta liian myöhään. Kesän tuoksu suihkahti päin naamaani. Yskin ja kröhin.
- Tamara! huudahdin vihaisena.
- Mitä? Tamara kysyi viattomana.
- Jokainen on joskus turhamainen, mutta tuo oli jo liikaa! kivahdin. Marssin makuusaista alas, mutta tyynnyin melkein heti. Jack odotti minua mustassa juhlakaavussa.
- Abigail, olet tyrmäävä! Jack henkäisi. Pyöräytin silmiäni.
- Syytä noita, huokaisin ja osoitin alas tulevia ystäviäni.
- Kiitos! Jack huudahti ystävilleni ja tarttui minua kädestä.

Nimi: Daniel Onionbear

25.04.2020 10:03
Vapputanssiaiset ~ Valmistautuminen


Kun May lähti pois, seisoin vain. Sitten huomasin että jokin tökki selkääni, ja se oli Jonas.
"Hei, lähetäänkö valmistautuu?" tämä kysyi.
"Meillä on jo puvut." ihmettelin.
"Meijän pitää harjotella tanssimista. Emmehä osata sitä tippaakaa." Jonas huomautti.
"Totta." tuumin, ja ennen kuin huomasinkaan oli jo Jonas, sekä Nick, vienyt minut meidän tuvan oleskeluhuoneeseen.

"Valitsemme tän paikan, koska se on isoin." Nick päätti.
"Mut tääl on muita oppilaita." Jonas parahti.
"Voivoi. Jos haluat, heitä pari lemupellettiä tai sontapommia." Nick kertoi.
"Jos niitä ees olis meil." Jonas mutisi.
"Ja muutenki meijän puvut likaantuis." jatkoin.
"No ei puvuilla ole niin väliä." Nick naurahti.
"Mut hei, aloitetaan." Jonas kertoi ja otti Cherrystä kiinni.
"Hei! Minun pitää valmistautua!" Cherry tokaisi ja karkasi tyttöjen makuusaliin. Jennifer meni perään.
"Mut mehä täs valmistaututaa?" Nick ihmetteli.
"Noh, me harjoitellaa kolmistaa." totesin.
Nick ja Jonas tekeytyi pariksi.
"Haha, näytätte hassuilta." nauroin. Sitten joku tyttö oleskelutilassa tuli luokseni.
"Hei." tämä tervehti ujosti.
"Moi! Hei, tuutko harjoittelee mun kaa tanssimist?" kysyin. Tyttö vilkaisi punaisena kavereihinsa, jotka nyökkäilivät ja näyttivät peukkuja. Sitten tyttö nyökkäsi minulle. Otin häntä vyötäröstä ja kädestä kiinni, ja sitten tanssimme.

Ajan kuluttua tanssiaisiin oli enää vähän aikaa.
"No niin, lähetään kamut." sanoin Jonasille ja Nickille.
"Ja heippa, kiitti ku harjottelit mun kaa." sanoin vielä tytölle.
"Mutta... Lupasit olla tanssiparini?!" tyttö ihmetteli.
"Hä? Enhä, pyysin vaa et harjottrlisit mun kaa?" ihmettelin, mutta tyttö oli jo lähtenyt itkien pois tyttöjen makuusaliin. Tytön kaverit vilkaisivat minuun murhaavasti ja sitten lähtivät tytön perään.
"Ohhoh." Nick totesi.
"Lähetää." murahdin, ja lähdimme.

Menin Nickin, Jonasin sekä heidän pariensa kanssa Suureen saliin. Sitten, Korpinkynsien puolelta kuului askelia, ja näin Mayn.
"Mitää..." henkäisin nähdessäni Mayn, miten kaunis!!!

Nimi: Unity Owen

21.04.2020 21:57
Seuralainen

Astelin edes takaisin ja yritin miettiä pääni puhki, miten voisin pyytää toista ilman, että samalla nolaisin itseni. Taylor Miller oli pyytänyt minua jo parikseen, mutta olin kieltäytynyt, sillä hän oli kamala vollottaja. Bethany katseli vieressä huolestuneena, hän ei tiennyt mitä tekisi, sillä oli ihastunut koulun suosituimpaan poikaan eikä uskaltanut mennä kysymään tätä. Dominique järjesteli hiuksiaan. Häntä oli pyydetty heti kun tanssiaisista oli tullut ilmoitus ja hän oli totta kai suostunut. Adriannella ei ollut sen parempi tilanne kuin minullakaan, kukaan ei ollut pyytänyt häntä ja hän itse oli pyytänyt jo kolmea ja kaikki olivat kieltäytyneet.
”Bet, mennään nyt hänen luokseen ja sitten kysyt”, Dominique sanoi Bethanylle ja Bet hymyili epävarmasti takaisin. Dominique tarttui häntä kädestä ja he lähtivät. Adrianne katsoi minuun ja kokosi itsensä. Siltikään hän ei saanut sanoja suustaan, vaikka tavallisesti hän puhui enemmän kuin tarpeeksi.
”Ari, minusta tuntuu, että meidän kannattaa mennä eteishalliin, Dom ja Bet eivät tule vielä hetkeen takaisin”, sanoin ja Ari nyökkäsi kiitollisena, siitä ettei hänen tarvinnut puhua.

Eteishalli oli täynnä oppilaita ja olin varma, että pian löytäisimme kummatkin seuralaisen. Eikä aikaakaan, kun rohkelikon oppilas Tobias Wilson tuli Arin luokse ja kysyi tätä. Adrianne ilahtui niin paljon, että ihmettelin miksei hän kiljunut riemusta vastatessaan myöntävästi. Minua alkoi jo ärsyttää, kun Ari puhua pulputti, mutta ymmärsin silti miksi hän oli innoissaan. Minun oli käskettävä häntä vaikenemaan, kun koulun komein vaikkei suosituin poika tuli luoksemme. Tytöt lähellämme haukkoivat jännittyneinä henkeään.
”Moi, haluutko tulla mun kaa tanssiaisiin?” poika kysyi minulta. En jäänyt hetkeksikään miettimään, mitä vastaisin, sillä oli ollut varautunut tähänkin.
”Joo, vaikka”, sanoin ja poika suuteli kättäni ja sanoi:
”Tavataan illalla.” Hän kääntyi lähteäkseen ja monet tytöt mulkoilivat minua.
”Uuu, ai tollaset kiinnostaa”, Ari sanoi.
”Äh, suu kiinni”, vastasin vaikken oikeasti tarkoittanut sitä. Silloin Bethany ja Dom tulivat takaisin.
”Minä...”, Bet sanoi heiveröisesti. Katsoin kysyvästi Dominiqua.
”Hän pyysi poikaa, mutta hän ei suostunut ja sen jälkeen se nörtti Arc mikälie pyysi häntä ja hän suostui”, Dominique kertoi.
”Arvatkaapa mitä, Casper Wright kysyi juuri Unitya”, Ari sanoi. Dom ja Bet katsoivat minua hämmästyneinä, mutta sanoin vain:
”Eli kaikilla on nyt siis pari?”

Nimi: May Austin

21.04.2020 21:01
Vapputanssiaiset alkavat • Pari!

”Moi. Mikä nimesi on?”
Ja haluutko mum tanssiparikseni?" En aluksi saanut pojan sanoista selvää, ja nostin katseeni kirjasta.
”Anteeksi, en kuullut mitä sanoit”, pyysin anteeksi.
» Ai hän taas, « ajattelin. Muistin hänet lentotunnilta.
”Mikä nimesi on?” toisti poika kysymyksensä.
”Se on May”, sanoin ja kiristin kampaustani, nutturaa.
”Eh, Haluaisitko tulla vapputanssiaisiin parikseni?” Poika sai sen kuulostamaan tyhmältä, mutta yllätyin että joku pyysi minua tanssiparikseen.
Kulmakarvani suorastaan nousivat kattoon, ja otsaani muodostui pieni ryppy. Sitten vain tyydyin sanomaan, ”Ilomielin”, ja lisäsin ”ystävinä”.
”Tietysti”, sanoi hän hieman nolona, ettei ollut aiemmin maininnut sitä.
”Ollaanko me siis nyt kavereita?” Kysyi hän vielä.
Kohautin harteitani. ”Jos niin haluat”, Ja jatkoin lukemista.
”Olen Daniel, mutta voit sanoa minua Dan:iksi!” Huikkasi Dan vielä perääni.
Vilkaisin rannekelloani ja huomasin tanssejen alkavan jo tasan kahden tunnin päästä.
» Parasta alkaa jo valmistautua. « ajattelin huokaisten. Kiipesin pöllötorniin, ja otin mukaani pehmeän paketin. Sitten lausuin vastauksen pulmaan, ja kävelin Korpinkynnen makuusalille. Ne olivat melkein täynnä, mutta jostakin syystä en nähnyt Maddiea missään. Avasin paketin, sieltä paljastui kiiltävä, hopeinen juhlakaapu. Yllätyin että äiti oli valinnut vatteen joka oli minunkin mieleeni. Yleensä meillä oli aina niin erilainen vaatemaku, että siitä syntyi helposti pieni, niin sanottu kiista. Hopeinen kaapu oli muuten kangasta, mutta siinä oli joissain kohdissa pitsiä. Puin mekon, ja katsoin itseäni peilistä. Myönsin itsekin, etten näyttänyt pahalta. Ripustin korviini hopeiset korvakorut. Ne olivat sulan muotoiset, ja ne olivat yhdet lempikorvakoruistani. Tein taian avulla hiuksiini letin, ja sitten nostin ne ylös, ja tein siitä nutturan. Oikeastaan yllätyin että onnistuin siinä. Suihkutin vielä hiuslakkaa, niin että kampaus pysyisi paikoillaan. Maddie juoksi makuusaliin tukka hömpsöllään ja mekko kädessään.
”Maddie! Mikset ole valmistautunut tanssiaisiin? On enää kolmekymmentä minuuttia niiden alkuun! Aaronhan pyysi sinua parikseen”, sanoin ja vilkaisin Maddieen tietyllä ilmeellä.
”May! Se on pitkä tarina. Vaihdan nopeasti mekon päälleni”, sanoi hän.
”Okei”, Sanoin ja aloin suoristamaan Maddien tukkaa, samalla kun hän tunki hajuvettä kaulaansa. Minusta se haisi, niinkuin kirjaimellisesti haisi. Mutta en maininnut siitä. Tein vielä viimesilaukset huulikiillolla.

// en tiedä miten jatkaa, joten Dan?

Nimi: Daniel Onionbear

21.04.2020 08:00
Vapputanssiaiset ~ seuralaista metsästämässä

Kun sain, vihdoin ja viimein, pöllöltä paketin aamulla, avasin sen. Sieltä paljastui juhlakaapu, mitä olin vaatinut. Mutta se oli sininen. Paketissa keikkuili myös kortti. Siinä luki:
SE MUSTA OLI AIKA TYLSÄ VÄRILTÄÄN, JA AJATTELIN, ETTÄ TÄMÄ SININEN KOROSTAISI SILMIÄSI. KERRO SITTEN MITEN TANSSIAISET MENI! RAKKAUDELLA, ÄITISI VERONICA WHITE
"Hmph, vihaan sinistä." murahdin. Oikeastaan vain välillä vihaaan kai sinistä, mutta nyt sillä hetkellä vihasin.

Oli ilta, ja aika tanssiaisiin. Laittelin juhlakaapuani päälle. Jonasilla oli limetinvihreä juhlakaapu, ja Nickillä valkoinen.
"Keitä aiotte pyytää?" kyselin.
"Jotain hyvännäköistä, en tiedä viel." Jonas vastasi.
"Jonas, voisit vaikka lounaan kanankoipia. Sanoithan niitä hyvännäköisiksi. Sinulla sitten on muuten aika hyvin valinnanvaraa." Nick vitsaili ja nauroimme.
"Mulla olis yks tyttö mieles." paljastin.
"Kuka?" Jonas kysyi.
"Saattepa nähdä." kerroin ovelasti.
"Oikeesti Dan, en mä jaksa oottaa et saisin tietää. En kerro sit omaani." Nick murjotti.
"No hyvä on. Sitä korpinkynttä." kerroin.
"Ai se joka oli lentotunnilla?? Ei siitä tule mitään. Korpinkynnet ovat korpinkynsiä, ja ne haluavat mennä tanssimaan vain kirjojen kanssa." Nick huudahti.
"Naah, aina voi yrittää. Mikäs sinun on?" utelin.
"Jennifer Clauden." Nick kertoi.
"NO EIHÄN SIITÄ YHTÄÄN SEN ENEMPÄÄ ONNISTU." minä ja Jonas karjuimme.
"Aina voi yrittää." Nick hymyili.

Lähdimme etsimään pareja käytäviltä. Autoimme ensin Jonasia löytämään mieluisan.
"Katso, tuolla on aika upea!" Nick kertoi ja osoitti erästä tyttöä. "Mene äkkiä, ennen kuin muu ottaa tämän."
Jonas kuitenkin käveli ujosti, ja pian oli jo tytön luona lihaksikas poika, joka tarjosi kättä. Tyttö otti tämän mieluusti ja sitten he lähtivät pois.
"Sinne meni." sanoin.
"Jep. Tästä tulee olemaan vaikeaa." Nick totesi Jonasin tullessa takaisin.
"Hei, tuol on se Cherry Cake. Mee iskee se ja nopee!" Nick käski, ja yhdessä työnsimme Jonasin tytön luo.
"Ööh, moi." poika tervehti ujosti.
"Moi?" Cherry ihmetteli. Potkaisin Jonasia takapuoleen.
"Niin... Haluutko mun tanssiparikseni?" Jonas kysyi punastuen.
"Vaikka." Cherry vastasi. "Miksi teillä on muuten puvut? Tanssiaiset alkaa vasta kahden tunnin päästä." tyttö ihmetteli.
"Ööh..." ööhäilin. "Hups."

Sitten haimme Jenniferin Nickille. Se kävi nopeasti, koska Jennifer löytyu heti, ja samalla tavalla suostui pariksi heti, ihmeellisesti. Lopulta tuli minun etsiä se korpinkynsi.
"Aahhaa!" Nick äännähti voiton merkiksi ja osoitti vasemmalle. "Tuolla!"
Kiirehdin sinne minne ystävä oli osoittanut.
"Moi. Mikä nimesi on?" yritin tehdä heti tuttavuutta. "Ja haluutko mum tanssiparikseni?"

//May se korpinkynsi olla hyvinkin, joten, May?

©2020 Loitsuakatemia - suntuubi.com