Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oppilaaksi?

Olet ilmeisesti päättänyt liittyä. Et joudu katumaan valintaasi, sillä Loitsuakatemiassa kaikki on mahdollista jopa mahdoton. On kuitenkin vielä muutama seikka selitettävänä. Luulitko, että joudut kulkemaan koko matkan ilman apua? Perusohjeista sääntöihin ovat tässä näin, jonka jälkeen olet enemmän kuin valmis. Muistathan, että jos et löydä vastausta täältä kannattaa vilkaista UKK (usein kysytyt kysymykset). Siinä tapauksessa, jos et löydä sieltäkään vastausta, voit kääntyä meidän puoleemme. Mutta mitä minä tässä höpisen? Jatkakaa olkaa hyvä!

 

Säännöt

Tylsää saatat ajatella, mutta lukemalla säännöt, jokaisella on parempi olla. Säännöissä voi ehkä olla jotain mikä kiinnostaa sinua...

 

-Ei kiroilua! Todellisuudessa, kuka haluaa, että kiroilet koko ajan. Ei se auta ketään vaan tuottaa pahaa mieltä. Jos oikein suututtaa ja harmittaa mieluusti voisit olla purkamatta sitä muihin ja silloinkin jos on aivan pakko, siisti kieli on avain apuun.

-K. 16 materiaali ei ole suositeltua, sillä sivulla voi liikkua myös nuorempia. Jos tämä on pakollista tarinan juonen kannalta, toivottavaa olisi, että mainitset siitä tarinan alussa. 

-Väkivalta tarinoissa on suotavaa, mutta liiallinen väkivalta on kielletty. Taas huomioithan, että ilmoitat tarinan alussa, jos tarinassa ilmentyy väkivaltaa. Haavasta polvessa ei tarvitse mainita alussa, mutta jos toinen vaikka halkeentuu pahasti, ilmoitus olisi hyvä.

-Kun sinusta tuntuu, että tarinassasi on jotain mitä ei saisi olla, kysy rohkeasti ylläpitäjiltä. 

-Jokainen tarvitsee joskus lomaa ja ehkä se on välillä hyväksi. Pyydä lomaa vieraskirjassa kertomalla kuinka kauan olet lomalla. Kun olet  pyytänyt lomaa sinua ei eroteta. Lomaa voi pyytää kerralla kolmeksi kuukaudeksi.

-Liiku chatissa ja muualla vain hahmosi nimellä niin ettei satu väärin ymmärryksiä.

-Liittyessäsi kirjoita ensimmäinen tarina kahden viikon aikana. Näin varmistamme ettei liittymisesi ollut vain viiden minuutin päähän pisto.

-Ensimmäisestä tarinasta eteenpäin kirjoita tarina kuukauden sisällä.

-Saat kirjoittaa niin monta tarinaa kuin haluat ennen kuin edellinen on tarkistettu. 

-On toivottua, että yhdellä kirjoittajalla olisi vain yksi hahmo, mutta jos on hirvittävä hinku tehdä toinen ei se ole kielletty. Tärkeintä on, että muistaa kirjoittaa molemmilla. 

-Jotta tiedän sinun lukeneen tähän asti, käy ilmoittamassa Pöllölässä liittymisestäsi ja laita johonkin kohtaan :).

-Älä käytä toisen hahmoa tarinoissa ilman tämän lupaa. Silloinkin jos hahmon tiedoissa lukee, että hahmoa saa käyttää, olisi siitä suotavaa silti ilmoittaa toiselle. 
 

Siinä nyt oli yleisesti säännöt, sitten vielä säännöt hahmon tekemiseen. Ethän ole vielä nukahtanut?

 

-Älä tee hahmostasi kaikki osaavaa. Hän ei voi olla aina oikeassa ja aina paras kaikessa.

-Panosta hahmosi luonteeseen, mitä paremmin hahmo on suunniteltu sitä helpompi sillä on kirjoittaa. 

-Muista, että jos hahmosi on 160 cm pitkä, ei hän painoltaan voi olla 30 kg.

-Hahmon ei tarvitse olla metamorfimaagi tai miten se nyt kirjoitetaan eikä animaagi. Jos haluat hahmostasi joskus animaagin, hänen täytyy harjoitella sen eteen.

-Älä käytä nimenä esim. Hermione Dumbledore. Keksi itse nimi!

-Älä laita hahmosi isäksi tai ystäväksi Harry Potter-kirjoista tuttuja hahmoja. Vaikka hahmosi tapaisi Hermione Grangerin ei hän voi olla hänen sydänystävä.

-Et voi päättää hahmosi tupaa, mutta voi toivoa.

 

Ohjeet

Sitten ohjeisiin. Lue tarkkaan!

 

-Hahmosi aloittaa Tylypahkan vuosilta 1-7. Viidentenä vuotena hahmosi käy läpi VIP:t, jotka kertovat hahmolle mitä aineita hän voi jatkaa. V.I.P:t suoritetaan oikasti. Kerro ylläpitäjälle, milloin haluat, että hahmosi V.I.P:t ovat. Ylläpitäjä lähettää hahmolle kirjeitse tehtävät ja kirjoittajan kuuluu laittaa tehtävien vastaukset yksityisellä Pöllölään. Kun tämä on tehty hahmolle lähetetään tulokset. S.U.P.E.R-tutkinnot suoritetaan samalla tavalla, mutta tehtävät ovat tällöin vaikeampia. Loitsuakatemia ei järjestä käytännönkokeita, mutta niistä voi kirjoittaa tarinoita, jolloin arvosana voi nousta. Jos et tiedä jotain vastausta arvaa tai etsi netistä. Kaikkiin löytyy vastaukset sieltä tai kirjoista.  Kun haluat hahmosi siirtyvän seuraavalle vuodelle, ilmoita siitä vieraskirjassa tai tarinan lopussa.

-Kun hahmosi saavuttaa kolmannen vuoden tai aloitat kolmannesta vuodesta, on sinun valittava hänelle ainakin kaksi valinnaisainetta. Neljä on maksimimäärä, jollei toisin sovita. Valinnaisaineet ovat: muinaiset riimut, numerologia, jästitieto, ennustus ja taikaeläinten hoito. 

-Kirjoita tarinasi yksikön ensimmäisessä tai monikon kolmannessa. Älä vaihda kesken tarinaa näkökulmaa.

-Älä oleta, että heti kun hahmosi saapuu Tylypahkaan hän osaa jokaisen maailman loitsun.

-Kirjoita tarinasi joko preesenssissä tai imperfektissä.

-Jos käytät toisen hahmoa tarinassasi, muistathan lukea tarkaan hahmon luonteen. Kiltistä ei voi yhtäkkiä tulla ilkeää.

-Kun hahmosi on käynyt viimeisenkin vuoden Tylypahkaa on hän lähtevä tutkimaan kohtaloaan. Tässä kohtaa hahmosi tiedot painetaan Historiankirjan sivulle ja voit joko kertoa tämän aikuisuudesta tai luoda uuden hahmon.

-Loitsuakatemiassa ei mennä tiettyä aikajanaa, mutta toivottavaa olisi, että tapahtumat sijoittuisivat toisen velhosodan jälkeiseen aikaan.

-Voit keksiä opettajat itse tai käyttää kirjasarjasta tuttuja opettajia.

-Jokainen saa aluksi 30 kaljunaa.

-Voit muokata hahmosi tietoja myöhemmin laittamalla viestin Pöllölään ja kirjoittamalla siihen minkä kohdan haluat muokata ja mitä siinä pitäisi lukea.

-Hahmosi ei voi omistaa eläintä tai muita tavaroita ennen kuin olet käynyt ostamassa ne Puodit-osiosta. Koulukirjat ja vaatteet saa ilmaiseksi sekä sauvan.

 

Ohjeet hakemukseen

Nyt aivan viimeisenä saat tarkemmat ohjeet hahmosi hakemuksen täyttämiseen. Onnea matkaan!

 

Nimi: Hahmosi etu- ja sukunimi. Kuten aiemmin sanoin, itse keksitty!

Luokka: 1-7 siis

Sukupuoli: nainen vai mies

Suojelius: Hahmosi suojelius. Suojelius voi olla joko taikaeläim tai jästimaailmastakin tuttu. Suojelius voi kertoa jotain hahmosi luonteesta.

Lempioppiaine: Tämä kohta ei ole pakollinen. Hahmollasi voi olla useampi lempioppiaine.

Verisääty: Puhdasverinen, puoliverinen vai jästisyntyinen? Muistathan, että jästisyntyiset eivät voi mennä Luihuiseen.

Syntymäpäivä: Hahmosi syntymäpäivä. Tämäkään kohta ei ole pakollinen. Syntymäpäivät tulevat näkyviin Tapahtumakalenteriin. Syntymävuotta ei tarvitse laittaa.

Sauva: sauvapuu, ydin, pituus ja taipuvaisuus.

Luonne: Kirjoita hahmosi luonteesta vähintään viidellä virkkeellä. Onko hän ujo vai puhelias? Mistä hän tykkää ja mistä ei?

Ulkonäkö: Kirjoita hahmosi ulkonäöstä viidellä virkkeellä. Hiusten pituus ja väri? Silmien väri? Pituus ja paino? Ruumiinrakenne? 

Perhe: Kirjoita hahmosi perheestä. Voit joko luetella hahmosi perheenjäsenet allakan tai kirjoittaa kokonaisilla lauseilla. Jokaisen perheenjäsenen nimi pitää olla näkyvissä.

Ystävät: Kirjoita hahmosi ystävistä. Onko hänellä ystäviä jästimaailmassa? Entä Tylypahkan ystävät?

Menneisyys: Kirjoita jotain hahmosi menneisyydestä. Älä mainitse tupaa missään kohtaa, koska ylläpitäjä päättää tuvan. Ei pakollinen.

Saavatko muut käyttää hahmoasi tarinoissaan: Kyllä tai ei.

Tupatoive: Rohkelikko, Puuskupuh, Korpinkynsi vai Luihuinen? Voit mainita toiveesi tässä. Ei pakollinen.

Muuta: Onko jotain muuta mikä ei sovi muuhun. Lempiruokaa tai lempiväriä?

Nimi:
  (Pakollinen)
Luokka:
  (Pakollinen)
Sukupuoli:
  (Pakollinen)
Suojelius:
  (Pakollinen)
Lempioppiaine:

Verisääty:
  (Pakollinen)
Syntymäpäivä:


Sauva:
  (Pakollinen)
Luonne:
  (Pakollinen)
Ulkonäkö:
  (Pakollinen)
Perhe:
  (Pakollinen)
Ystävät:
  (Pakollinen)
Menneisyys:


Saavatko muut käyttää hahmoasi tarinoissa:
  (Pakollinen)
Tupatoive:


Muuta:©2020 Loitsuakatemia - suntuubi.com